Skip to main content

Behandling af angst,
stress & andet

Oplever du symptomer på stress, døjer du med angst, eller ønsker du hjælp til at komme ovenpå igen?

Det kan være mange forskellige forhold, der ligger til grund for, at du bliver psykisk belastet.

Der kan være tale om voldsomme begivenheder og/eller tab, der fører til sorg og krise. Du kan også være belastet af dagligdagens problematikker og bekymringer, herunder er arbejdsrelaterede vanskeligheder en hyppig årsag til stress.

Det kan også være andre, måske mere følelsesmæssige belastninger eller familiemæssige udfordringer, der er grunden til symptomerne.

​Ofte er det svært at forstå, hvorfor man rammes af angst eller depression, og derfor kan det føles nærmest umuligt at ændre.

Men med den rette behandling vil du kunne lære at håndtere følelserne, så du bliver i stand til at skabe forandringer, større livskvalitet og ikke mindst få livsglæden tilbage.

Du finder mine klinikker i Søborg og Hornbæk.

Book behandling

Er du interesseret i at høre mere om min behandling af angst eller stress, er du i tvivl om du har symptomer, eller ønsker du at starte et forløb hos mig?

Så er du altid velkommen til at kontakte mig.

Vær opmærksom på, at jeg kun har overenskomst med Sygesikringen i Hornbæk, så det er kun der, jeg kan modtage lægehenvisninger.

Kontakt mig i dag


Jeg tilbyder konsultation både i Hornbæk og Søborg. Begge klinikker har adgang for kørestol, og ligger centralt med kort afstand både til busser og tog samt gode parkeringsforhold. Du er altid velkommen til at kontakte mig.