Om mig

Vivi Knudsen

Jeg er født i 1958, er gift og har to voksne sønner, samt hund og hest. Privat er jeg meget optaget af naturen og samværet med mine dyr.

Mine mere end 20 års arbejde med meget forskelligartede psykologopgaver har givet mig en bred erfaring med mange typer af psykiske problemstillinger.​

Jeg vil med glæde og engagement benytte min teoretiske viden og praktiske erfaring til at hjælpe dig, hvis du ønsker det.

Uanset hvad der ligger til grund for, at mennesker har brug for psykologhjælp, lægger jeg vægt på, at udgangspunktet tages i den enkeltes historie.

Jeg ser det som min opgave at støtte dig til at få større overblik og forståelse for dig selv og dit liv. For at du på den baggrund kan blive i stand til at håndtere og/eller ændre på det, der skaber sorg, angst, bekymring, forvirring, meningsløshed etc.​

Jeg har i høj grad fokus på relationer, og dette gælder ikke kun i forhold til andre mennesker. Mange personer har tætte og værdifulde relationer til deres dyr, hvilket kan have stor følelsesmæssig indflydelse i deres liv.​

Kontakt mig meget gerne, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig videre.

Min uddannelse

Jeg er uddannet cand. psych. fra Københavns Universitet i 1998. Jeg er autoriseret af Socialministeriets Psykolognævn, og jeg er derved forpligtet til at efterleve de etiske principper for nordiske psykologer.

Endvidere er jeg specialistgodkendt i klinisk psykologi og psykoterapi, hvilket er opnået på baggrund af omfattende uddannelse, supervision og egenterapi.

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening samt Dansk Psykoterapeutisk Selskab for Psykologer.

Udover at modtage supervision finder jeg det meget vigtigt at holde mig fagligt opdateret, hvorfor jeg blandt andet deltager i mange kurser.

2014 Specialist i klinisk psykologi og psykoterapi
2010 Psykoterapeutisk efteruddannelsesforløb inden for systemisk og narrativ terapi
2009 Gennemgået kursusforløb med fokus på tilknytning
2003 Autoriseret af Socialministeriets Psykolognævn
1998 Cand. psych. fra Københavns Universitet​

Arbejdsområder

2009 -​ Startede Hornbæk Psykologpraxis​
2004 – 2016 ​Deltidsansat på Afdeling for Rygmarvsskader, Rigshospitalet / Glostrup Hospital
2001 – 2003 Pædagogisk Psykologisk Rådgivning i Værløse
2000 – 2001 Københavns Kommunes Socialforvaltning, Børnefamilie-teamet
2000 – Opgaver for forskellige kommuner med terapeutiske forløb samt supervision
1998 – 2000 Rødovre Kommunes Heldagsskole
1996 – 2000 Telefonrådgiver på Sexlinien

Kontakt mig i dag

Jeg tilbyder konsultation både i Hornbæk og Søborg. Begge klinikker har adgang for kørestol, og ligger centralt med kort afstand både til busser og tog samt gode parkeringsforhold. Du er altid velkommen til at kontakte mig.