Skip to main content

Følelsesmæssige belastninger

Det kan være mange forskellige forhold, der ligger til grund for, at du bliver følelsesmæssigt belastet.

Måske du har oplevet en voldsom begivenhed eller et tab, der fører til sorg og krise, arbejdsrelaterede vanskeligheder eller måske familiemæssige udfordringer såsom par-problematikker?

Men du kan også blive belastet af dagligdagsproblematikker og bekymringer.

Når de følelsesmæssige belastninger opleves uudholdelige, og det ikke er muligt at se, hvordan der kan skabes positive forandringer, vil det for nogle mennesker føre til selvmordstanker.

Jeg har gennem tiden hjulpet mange klienter til at kunne forstå deres reaktioner og håndtere følelserne, så de blev i stand til at skabe forandringer og opnå større livskvalitet.

Skal jeg hjælpe dig?

Kan du nikke genkendende til noget af ovenstående, er du i tvivl om dine symptomer, eller vil du bare gerne høre mere om mig og mine behandlingsmetoder?

Så er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Vær opmærksom på, at jeg kun har overenskomst med Sygesikringen i Hornbæk, så det er kun der, jeg kan modtage lægehenvisninger.

Kontakt mig i dag


Jeg tilbyder konsultation både i Hornbæk og Søborg. Begge klinikker har adgang for kørestol, og ligger centralt med kort afstand både til busser og tog samt gode parkeringsforhold. Du er altid velkommen til at kontakte mig.