Skip to main content

Sygdom og handicap

Nogle mennesker med handicap oplever, at andre – også nogle psykologer – lader deres handicap overskygge deres personlighed og problematikker, der slet ikke knytter sig til et handicap.

På den måde føler de sig ikke mødt og forstået.

Med mere end 12 års erfaring på sygdoms- og handicapområdet er jeg i stand til at møde dig, som den person du er.

Hvad enten det er dit handicap eller noget helt andet, der er årsag til dit behov for psykologhjælp.

Hvis du eller en af dine pårørende er blevet diagnosticeret med en kronisk og/eller svær sygdom, kan du have brug for støtte til at komme gennem en proces med livsforandringer.

Mange klienter med kroniske smerteproblematikker har fået hjælp hos mig. Hvis du også har behov for psykologhjælp, er jeg klar til at hjælpe dig.

Ønsker du at høre mere?

Har du nogen spørgsmål til mit arbejde med kronisk syge og handicappede, eller vil du gerne høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe lige præcis dig?

 kontakt mig gerne allerede i dag. Så tager vi en snak om dine problemstillinger og ønsker til et forløb hos mig.

Vær opmærksom på, at jeg kun har overenskomst med Sygesikringen i Hornbæk, så det er kun der, jeg kan modtage lægehenvisninger.

Kontakt mig i dag


Jeg tilbyder konsultation både i Hornbæk og Søborg. Begge klinikker har adgang for kørestol, og ligger centralt med kort afstand både til busser og tog samt gode parkeringsforhold. Du er altid velkommen til at kontakte mig.