Problemer i parforholdet

Oplever du samlivsproblemer?

Så er du bestemt ikke den eneste.

De fleste har mange forventninger til parforholdet og hvilke behov, der skal tilfredsstilles. Som f.eks. kærlighed, tryghed, omsorg, intimitet og sex.

Men desværre er disse forventninger ikke altid afstemt i forhold til partneren, hvorfor der kan opstå skuffelser og frustrationer.

Måske er du allerede blevet skilt og har svært ved at forstå, hvorfor det kom der til, eller du/I ønsker at få parforholdet til at fungere bedre?

Jeg har stor erfaring inden for dette område. Hvis problematikkerne er relateret til det seksuelle, er der mulighed for at inddrage Michael von Linstow, overlæge og specialist i klinisk sexologi. Vi har i mange år samarbejdet omkring seksuelle problemstillinger – ikke mindst i forhold til sygdom og handicap.

Jeg kan hjælpe dig og din partner, hvis I oplever problemer i jeres forhold.

Book tid til samtale

Vil du gerne høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig og din partner med jeres specifikke udfordringer?

Så må du meget gerne kontakte mig allerede i dag. Så kan vi tage en snak om, hvilke forventninger og ønsker du eller I har til forløbet.

Vær opmærksom på, at jeg ikke har overenskomst med Sygesikringen, og jeg kan derfor ikke modtage lægehenvisninger. 

Ring til mig
Skriv til mig

Kontakt mig i dag

Jeg tilbyder konsultation både i Hornbæk og Søborg. Begge klinikker har adgang for kørestol, og ligger centralt med kort afstand både til busser og tog samt gode parkeringsforhold. Du er altid velkommen til at kontakte mig.