Skip to main content

Behandlingsområder

Som autoriseret psykolog og specialist i klinisk psykologi og psykoterapi med mere end 20 års erfaring, står jeg klar til at hjælpe dig med dine udfordringer.

Mit fokus er altid på dig som menneske og de behov, som lige præcis du har, og jeg ser det som min opgave at støtte dig til at komme ud på den anden side. Med både et større overblik og forståelse for dig selv, men også med de rette redskaber til at håndtere fremtidige udfordringer.

Uanset hvilket af nedenstående områder du måtte have brug for hjælp til, så ved jeg, det er vigtigt, at du kan få hjælp, når det er nødvendigt.

Du er derfor altid velkommen til at ringe til mig på: 20 45 65 21 eller skrive til mig på: kontakt@psykologviviknudsen.dk, så kontakter jeg dig, så snart jeg kan.

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Mit kompetencefelt er bredt og jeg står klar til at hjælpe både børn fra skolealderen, unge samt voksne.

Hvis du har nogen spørgsmål til mine behandlingsområder, eller hvis du gerne vil høre mere om, hvordan jeg specifikt kan hjælpe dig, så kontakt mig gerne med det samme.

Kontakt mig i dag


Jeg tilbyder konsultation både i Hornbæk og Søborg. Begge klinikker har adgang for kørestol, og ligger centralt med kort afstand både til busser og tog samt gode parkeringsforhold. Du er altid velkommen til at kontakte mig.